سه‌شنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۶

روی آنتن شبکه یک؛

رویکرد مطالبه‌گرایانه نسبت به ازدواج جوانان در «سیمای خانواده»

سیمای خانواده

سینماپرس: مدتی است فصلی تازه در دفتر «سیمای خانواده» گشوده شده است و این برنامه باسابقه با فضایی جدید روی آنتن می‌رود.

به گزارش سینماپرس، مدتی است فصلی تازه در دفتر «سیمای خانواده» گشوده شده است و این برنامه باسابقه با فضایی جدید روی آنتن می‌رود. تغییرات هم شامل دکور می‌شود، هم مجریان و هم ساختار محتوایی که بر این مورد آخر، سردبیر برنامه (محمدحسن روحانی) و تهیه‌کننده (ساسان گلستانه) تاکید بسیار دارند.

گلستانه پیش از این برنامه‌هایی نظیر سلام تهران، تهرانگرد، روزینو و... را به عنوان تهیه‌کننده و مجری در کارنامه کاری خود در تلویزیون داشته است. روحانی را هم بیشتر با سردبیری برنامه «بیا وسط» با موضوع «واسطه‌گری ازدواج» و «ازدواج دانشجویی» در شبکه دو سیما می‌شناسیم. او یکی از مطالبه‌گران مساله ازدواج جوانان است و در این خصوص مدیریت رسانه‌ای موسسه حامین مدیا را هم بر عهده دارد، بیان کرده این دغدغه را آنچنان مهم یافته که آن را با طرحی نو به سیمای خانواده آورده است. البته این مساله بخش مهمی از برنامه را به خود اختصاص داده، اما تمام آن نیست.

روحانی در خصوص چیدمان موضوعی برنامه گفت: وقتی سردبیری برنامه را برعهده گرفتم، حس کردم سیمای خانواده کمی از آن جایگاه ویژه‌ای که داشته فاصله گرفته است؛ به نظرمان آمد پراکندگی موضوعی از دلایل اصلی آن باشد. پس برای هر روز هفته یک موضوع را در نظر گرفتیم و ذیل آن به سوژه‌های متفاوت می‌پردازیم.

وی ادامه داد: پیش از این برنامه از بخش‌های مختلف تشکیل شده بود که جذابیت داشتند، اما فاقد خط ربط بودند. به همین خاطر روزهای هفته را تقسیم‌بندی کردیم تا به انسجام محتوایی بیشتری برسیم. موضوع شنبه تا دوشنبه ازدواج، سه‌شنبه‌ها همسرداری و چهارشنبه‌ها فرزندآوری است. پنجشنبه‌ها هم پرونده نیمروزی داریم که به صورت میزگرد و با حضور مهمانانی از طیف‌های مختلف برگزار می‌شود.

روحانی در اینباره افزود: در سری جدید برنامه با افزودن بخش میزگرد و مناظره تلاش داریم رویکرد مطالبه‌گرایانه نسبت به موضوعاتی همچون ازدواج جوانان داشته باشیم و رفع موانع ازدواج آسان را پیگیری کنیم. در این خصوص همچنین از حضور کارشنان و مشاورانی که با موضوعات روز و دغدغه‌های جوانان آشنایی دارند، بهره می‌بریم.

ازدواج پایه تشکیل خانواده است؛ خانواده‌ای که در برنامه پرمخاطب شبکه یک به آن پرداخته می‌شود. سردبیر سیمای خانواده، ازدواج نکردن را عامل بسیاری از ناهنجاری‌ها در جامعه می‌داند و باور دارد باید ازدواج جوانانی که تمایل دارند تشکیل خانواده دهند، تسهیل کرد. از این رو لازم است در برنامه‌ای شناخته‌شده که با موضوع خانواده روی آنتن می‌رود به این مهم پرداخته شود. وی عنوان کرد: رهبر معظم انقلاب بارها بر موضوع ازدواج که یکی از مولفه‌های جمعیت است تاکید کردند. این موضوع باید پیگیری و موانع اقتصادی، فرهنگی و... آن برطرف شود.

برنامه سیمای خانواده شنبه تا پنجشنبه ساعت ۱۱:۳۰ از شبکه یک سیما پخش می‌شود.

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.